-= Hacked By xNot_RespondinGx =-



jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
cukup pisan iki koe loro ati
ora tak baleni anggonku lek ngelarani


-= ProblemCyberTeam =-

-= Thanks to: =-

| DIR-64 | Security007 | Mr.Q0ly | Intitle_X | FCKNUMBER69 | 2631min | P4R4D153 | kedjaw3n | Mr.MoonStone | Mr.5413H0 | explorer404 | Mr.Rm19 | SecDet | GM09S | ./sT0ry_mB3m | Tehtawar404 |

Contact me :kadaljoging69@gmail.com